Tuesday, September 7, 2010

7. september

Pidin küll hobusega viiendal jalutama minema, kuid aja keerulise kulgemise tõttu juhtus see alles 7. septembril ehk siis täna. ;) Aga see oli taaskord väga hea vaheldus.
Jalad on poisil korras. Olen tal ka kapju mitmeid kordi päevas üle kaenud ja probleeme ei paista õnneks olevat. :) Tundus olevat siiski selline pisem haavake.
Läksime täna Kabinasse ning seekord ei valmistanud meile muret ei kraavid ega ka tagant tulevad autod. Autod, mis eest tulid, tundusid küll veidike hirmsad. Täna oli ka selline õnnis päev, kui julgesin esimest korda temaga maastikul galoppi proovida - õõvastavalt hea. Ma kartsin, et äkki võib ta muutuda kergelt kontrollimatuks, kuid seda meie rõõmuks ei juhtunud. Sain tunda tõelist galoppi, mida varem olen kogenud vaid korra, aga mitte Batsil. Hõivasime lageda põllu ja alustasin traaviga. Mõne aja pärast tõusime galopile ja vuhisesime üle põldude. See oli nagu unenäos, niivõrd hea tunne lihtsalt. Ei olnud üldse külm, pigem kergelt palav, aga tänu kiirusele, mis galopiga ilmselgelt kaasneb (;D), puhus karge jahutav tuul näkku. Iga samm, mida Bats võttis muutus üha pikemaks ja lõpus võis ta ühe sammu pikkuseks olla mitmeid ja mitmeid meetreid. Tundus, et ka tema nautis seda, et saab lihtsalt joosta, joosta, joosta...

No comments:

Post a Comment