Thursday, April 14, 2011

14. aprill

Oleks tahtnud juba varem postitust teha, aga aeg jäi napiks nagu ikka.
Päris palju on vahepeal juhtunud ja eks ma üritangi siis algusest pihta hakata.

5. aprill olime rõõmsalt trennis ja kuna hobune oli mõned päevad puhkust saanud, siis ka särtsu täis. Aga saime kenasti töötada ja lõpus läks rütm lausa nii toredaks, et hakkasime tulema algul risti ja hiljem sai see väikeseks lattaiaks tõstetud. Ühe korra küll poiss tõmbas terve kupatuse maha (mitte küll poste), aga hiljem oli juba parem. Meil oli seltsis Kharma ja Brenda ning nemad tegid seal rahulikult oma trenni. Jumalale tänu, et ma seal üksi polnud! Nimelt tegime ühe päris normaalse hüppe ära ja suundusime tribüüni poole. Sõitsime ühe nurga kenasti välja, kui järsku teises nurgas tunnen, et hobu vajub alt ära. Ei oska öelda, kas ta libises või sukeldus liiva, aga mäletan, et ta vajus ära vasakule poole. Ja see on ka viimane asi, mida ma mäletan sellest trennist. Paar katkendlikku episoodi tuleb ka vahepealsest meelde, aga käisime tiiru traumapunktist läbi. Kompuuter ja ülevaatus ning õnneks midagi väga hullu lahti ei paistnud olevat. Süsti sain ka. Inimesed suutsin enda ümber kõik ära ehmatada ja muidugi enda ka. Uimane oli ka olla, aga sain ära koju. Muretsesin suksu pärast. Sain teada hiljem, et poiss terve nagu purikas ja ei lonka ega midagi hullu lahti ei paistnud olevat. Minu õnneks. Seega 5 päeva sain puhata ja siis hakkas kõik uue hooga peale. Õnnelikult siiani ja loodan, et ka edaspidi.

12. aprillil pidasime Batsi sünnipäeva. Pisitupsu sai ametlikult 7-aastaseks - päris suur poiss juba. :) Kinkisin talle uued päitsed, 2 tekki, 2 valtrappi ja tagumised kaitsmed. Lisaks sai ta mõnusa hunniku porgandeid. Tema oli igaljuhul rahul. Kodus mugisime sefiiritorti ka, millest küll Bats osa ei saanud, aga usun, et nii on talle parem :D.

13. aprill kordetasin Batsi koos varustusega, et ta ei unustaks seda täitsa ära, et hobuse rõõmupõli ei kesta igavesti. Aga tema suhtus kõigesse mõistlikult. Kuid viimasel ajal on tal tekkinud väga nõme komme - kui üritan sadulat kinni tõmmata, siis tõmbab ta end jubedalt punni. See on kohutavalt halb komme, aga midagi ette ka ei oska võtta.. Olen küll mõelnud pikemate trippide peale, aga ei ole ju mõtet seda teha, kui tegelikku vajadust pole. Samas on mul ka üks veidi pikem sadulavöö, aga see on klapiga... Eks me üritame sellest hädast üle saada. Peale kordetamist läksime koos Marju ja Plastikaga välja natuke jooksma (õigemini küll suksu jooksid). Bats üritas eriti semu olla ja kutsus mutti koos kappama, aga preili ei teinud eriti väljagi. Natuke ikka jooksid ja tutvusid teineteisega, aga siis avastasid nad platsiservas olevad murututid ja pistsid neid mugima. Sel päeval pildistasin mõlemaid ning ka tunnisuksudest sai pilte tehtud üle pika aja. Väga mõnus päev :).

14. aprill ehk täna. Talli ma veel lähen, aga usun, et suuremat trenni ei tee, sest meil tuleb taaskord sadulsepp sadulat üle kaema. Igaks juhuks, äkki on selle põrutusega midagi paigast ära läinud ja samas vaatab uuesti profipilguga sadula üle.

Ning - Palju õnne, Dimur! Paksul ju täna sünnipäev, saab 12 aastat täis. :)

No comments:

Post a Comment